DIY SEO Checklists. Zelf aan de slag met SEO!

DIY staat voor do it yourself. De SEO checklist is een compleet SEO stappenplan. Naast duidelijke uitleg is het gemakkelijk om de voortgang te monitoren en bij te houden welke stappen er reeds zijn gemaakt.

 

Keyword Research Checklist

Ontdek de beste keywords. Deze keywords vormen samen de woorden waarop u gevonden wilt worden in Google. Het is belangrijk dat de meest effectieve zoekwoorden worden gekozen. Keyword Research Checklist helpt u bij het maken van de juiste keuzes.

 

Blogging Checklist

Haal het beste uit uw blog door deze SEO te optimaliseren en op de meest effectieve manier te promoten.

 

Paid Advertising Checklist

Deze checklist is speciaal voor het adverteren in zoekmachines, e-mailmarketing en affiliate marketing. Haal het beste uit uw online marketing campagnes door het toepassen van de perfecte online marketing strategie. Gaat u online adverteren? Dan is deze checklist een onmisbare factor voor succes.

 

Linkbuilding Checklist

Deze tool helpt u met de meest belangrijke en moeilijke fase van het promoten van uw site in zoekmachines, namelijk het opbouwen van een backlinkprofiel van hoge kwaliteit. Hier leert u alles over linkbuilding, het inzetten van social media en het promoten van content dat linkwaardig is.

Content Submission Checklist

Promoot uw content op uw webpagina’s bij zoekmachines en directories. Publiceer uw nieuws op sites voor persberichten en promoot foto’s en video’s op daarvoor bestemde sites zoals bijvoorbeeld YouTube. Deze tool zorgt ervoor dat uw site wordt opgenomen in lokale directories zodat mensen uit uw regio uw site kunnen vinden.

 

Search Engine Optimization Checklist

Deze SEO tool geeft u advies om de content op uw site te optimaliseren zodat deze optimaal wordt gepresenteerd aan zoekmachines. Door de structuur en navigatie van uw site te optimaliseren zullen zoekmachines uw site beter vinden en hoger positioneren in de zoekresultaten.

 

Social Networking Checklist

Dit SEO trainingsplan is gemaakt met het oog op de optimalisatie van uw social media. Dit plan geeft u informatie in hoe u de belangrijkste social media kunt inzetten en leert u werken met LinkedIn, Facebook, Google+, Pinterest en nieuws.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen