Zoekwoorden optimaliseren met SEOreview

Wanneer u uw site gaat optimaliseren is het wel belangrijk dat u optimaliseert voor de juiste zoektermen.
U wilt daarom onderzoeken waar uw doelgroep op zoekt en op welke zoektermen uw concurrentie target.
Dit en meer kunt u allemaal ontdekken met de SEOreview Zoekwoordsuggestie Tools!

Ongelimiteerde zoekwoordsuggesties

Gebruik de SEOreview Zoekwoordonderzoek Checklist en lees meer over hoe u de zoektermen het best kunt gebruiken en hoe u de juiste zoektermen kunt kiezen.

Lokale zoekwoordsuggesties

Voor u start met het onderzoek kunt u uw zoekwoordenonderzoek heel lokaal inrichten. Dit kunt u doen door het land en de taal te selecteren onder instellingen. Zo krijgt u de lokale maandelijkse zoekvolumes te zien binnen het gebied wat u heeft geselecteerd.

Integratie met de SEOreview Auditor

Gebruik de lijst met geselecteerde zoektermen in de SEOreview SEO Auditor om verschillende landingspagina’s te optimaliseren voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Tags voor zoektermen

Elk onderwerp en elke categorie op uw site bevat meerdere zoektermen (keyword sets). Maak gebruik van tags voor zoektermen om uw geselecteerde zoektermen makkelijk te organiseren en op te slaan.

Concurrentiestatistieken op zoekwoordniveau

Maak het een stuk gemakkelijker om de juiste zoektermen uit het onderzoek te kiezen. U kunt met de SEOreview Zoekwoordsuggestie Tools inzien op welke zoektermen uw concurrentie target. Dit is het ‘Spy on Competitors’-rapport.

Integratie met de SEOreview Rank Checker

Uw lijst met zoektermen zal automatisch worden getoond in de instellingen voor de SEOreview Rank checker, waar u de rankings kunt checken binnen meer dan 370 zoekmachines.

Integratie met Google Analytics

Door SEOreview te koppelen met Google Analytics kunt u heel gemakkelijk zien welke zoektermen al bezoekers opleveren en welke zoektermen u wellicht eerder heeft gemist, maar welke wel heel interessant zijn.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen