Wilt u reseller worden van?SEOreview? Neem contact met ons op om de reseller voorwaarden te bespreken op support@seoreview.nl
of +31 (0)23 74 36 468

Partnervergoeding

Als partner krijgt u een vergoeding over de door u ingezette projecten. SEOReview biedt full service ondersteuning. Wij stemmen gezamenlijk facturatie en uitbetaling met u af. Desgewenst mag u de projecten van uw klant ook zelf beheren.

De perfecte SEO tool voor al uw online projecten

Alle SEO rapportages heeft u voor uw klanten inzichtelijk en kunt u op elk gewenst moment met uw klanten delen. Dit kan al voor €19,99 per maand voor elk project. Tevens is SEOreview maandelijks opzegbaar. U kunt al vanaf 5 projecten gebruik maken van ons Reseller programma. Er is geen betere tool die zo compleet is voor deze prijs! Neem contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

Alle voordelen op een rijtje:

  • U profiteert als Reseller van een zeer aantrekkelijke partnervergoeding
  • U krijgt uitgebreide service en ondersteuning bij de tool
  • U heeft 24/7 inzicht en overzicht in alle projecten die u aanlevert
  • U kunt zelf voor de klant SEO werkzaamheden uitvoeren en de resultaten delen
  • Alle SEO rapportages heeft u voor uw klanten inzichtelijk en kunt u op elk gewenst moment met uw klanten delen
  • Al voor €19,99 per maand per project
  • Een project is maandelijks opzegbaar

Veel gestelde vragen over ons Reseller programma:

Vanaf 5 projecten mag u zich reseller noemen en mag u gaan profiteren van onze aantrekkelijke partnervoorwaarden. Uiteraard zijn wij flexibel in het begin en staan wij open voor elke samenwerking. Neem contact met ons op als u vragen heeft. Uiteindelijk is het ons doel om gezamenlijk te groeien en SEOreview met alle gemakken te kunnen gebruiken.
Uiteraard mag u ook andere Resellers aandragen. Echter blijven wij het beheer van SEOReview doen.
De voordelen als Reseller zijn tweedelig. U kunt de tool gebruiken voor uw klanten en het beheer voor uw klanten zelf regelen. Tevens krijgt een zeer aantrekkelijke vergoeding voor de lopende projecten.
Facturering gaat in gezamenlijk overleg. Wij kunnen de klant rechtstreeks factureren echter heeft het onze voorkeur u als Reseller te factureren.
Wij geven u graag een face to face demonstratie om alle functionaliteiten en mogelijkheden uit te leggen.