Wat kunt u met de SEOreview Backlink Checker?

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het backlinkprofiel van uw site? En hoe is dit in vergelijking met uw concurrentie? Door gebruik te maken van de SEOreview Backlink Checker vindt u mogelijkheden om uw backlinkprofiel te verbeteren.

Inkomende links

Met het ‘Linking Pages’-rapport ontvangt u een volledige lijst met alle inkomende links naar uw website welke zijn gevonden door Ahrefs. In de kolom ‘Status’ ziet u direct of een verwijzing een waardevolle toevoeging is aan uw backlinkprofiel of niet.

Verwijzende teksten

Welke teksten worden er gebruikt bij het verwijzen naar uw website? Deze teksten kunnen zoekmachines vaak helpen te bepalen waar uw website eigenlijk over gaat. Onthoud dat teveel exacte, geoptimaliseerde teksten soms kunnen worden gezien als spam.

Backlinkprofiel van concurrentie

Vergelijk het aantal backlinks, de diversiteit van de verwijzende domeinen, het aantal .gov en .edu domeinen en het aantal nofollow links met de statistieken van uw concurrentie.

Diversiteit van verwijzende domeinen

Zoekmachines zullen 1 verwijzing van 100 verschillende domeinen meer waarderen dan 100 verwijzingen van 1 domein. Met het ‘Linking Domain’-rapport kunt u checken of de verwijzende domeinen genoeg diversiteit laten zien om zoekmachines te overtuigen van de autoriteit van uw website.

Meest gelinkte pagina’s

Welke pagina’s hebben de meeste backlinks? Deze pagina’s zullen in veel gevallen ook de hoogste organische posities hebben en zullen daarom ook een groot deel van het organische verkeer opleveren. U kunt op basis hiervan overwegen om deze pagina’s te optimaliseren om deze beter te laten converteren.

Widgets

De SEOreview Backlink Checker widgets helpen u om snel een beeld te krijgen van het aantal backlinks, de diversiteit en de waarde van deze verwijzingen. Ontvang een melding wanneer er veranderingen in uw backlinkprofiel plaatsvinden, zodat u direct actie kunt ondernemen.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen