Wat houdt de SEOreview Rank Checker in?

De SEOreview Rank Checker is een handig onderdeel van SEOreview. Met de Rank Checker controleert u heel gemakkelijk uw posities voor bepaalde zoektermen in verschillende zoekmachines.

Meer dan 370 zoekmachines, globaal én lokaal

Wilt u weten op welke posities u werkelijk in de zoekresultaten te vinden bent? Zelf zoeken toont niet altijd de meest objectieve resultaten. Met de SEOreview Rank Checker controleert u uw keyword posities in meer dan 370 globale en lokale zoekmachines waaronder Google, Bing en Yahoo.

 

Nauwkeurige lokale ranking data

Om ervoor te zorgen dat u de posities van uw website net zo te zien krijgt als uw lokale bezoekers, kunt u binnen de SEOreview Rank Checker een locatie selecteren. Door het land en de plaats te selecteren, krijgt u een nauwkeurig beeld van lokale zoekresultaten.

 

Geautomatiseerde Rank Checks

Uiteraard kunt u elke keer inloggen om de posities te checken. De SEOreview Rank Checker maakt het ook mogelijk om geautomatiseerde rapporten te genereren. Zo kunt u per kwartaal, maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks een rapport ontvangen met de meest up-to-date rankings.

 

Integratie met de Keyword Suggestion Tool

Indien u eerder al zoektermen heeft onderzocht met de Keyword Tool, dan heeft u de mogelijkheid om deze te filteren aan de hand van tags en kunt u deze in de Rank Checker monitoren.

Organische en betaalde posities checken

In één oogopslag kunt u zien hoe uw website of webshop presteert in de zoekresultaten op mobiele apparaten en desktop. Dit geldt voor zowel organische zoekresultaten als betaalde zoekresultaten en posities met betrekking tot afbeeldingen, video’s, nieuws, locaties en Shopping. U kunt ook checken hoe uw social media profielen en YouTube video’s ranken.

 

Hoe staan uw concurrenten ervoor?

Wilt u weten hoe uw concurrenten het doen op de zoekwoorden die u ook target? Met de SEOreview Rank Checker kunt u de vooruitgang van uw concurrenten bijhouden en dit uiteraard vergelijken met uw eigen statistieken.

 

Uitgebreid Data Trends Dashboard

In het Rank Checker Dashboard ziet u in een enkele oogopslag direct hoe uw posities zich ontwikkelen. Het dashboard bestaat uit verschillende widgets waarmee u de gemiddelde posities ziet (ook ten opzichte van de concurrentie), maar ook de distributie data, de veranderingen in posities en nog veel meer.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen