Wat kunt u allemaal doen met Social Metrics?

Social media wordt een steeds prominenter onderdeel van uw internet marketing strategie. Het gebruik van social media groeit explosief. SEOreview helpt u om dit nieuwe medium zo effectief mogelijk in te zetten!

Industry Trends

Stel de SEOreview Web Buzz Monitoring Tool in om te zoeken naar zoektermen die relevant zijn voor uw branche en worden gebruikt in social media uitingen.

Social Traffic

Hoe effectief zijn uw social media activiteiten? Meet en ontdek hoeveel bezoekers uw site bezoeken via social media marketing.

Competitor Social Media Popularity

Door de site van uw concurrenten op te nemen in deze tool kunt u de social media activiteiten van de concurrentie in de gaten houden. U kunt ook zien wat ze doen op gebied van social media en hoe succesvol dit is.

Social Media Engagement

Deze tool houdt precies bij welke pagina’s zoekverkeer ontvangen via de social media kanalen: Facebook, Google+ en Twitter. Op basis van deze gegevens kunt u uw activiteiten optimaliseren.

Reputation Management

Stel uw bedrijfsnaam in en de merknamen die u gebruikt om uw reputatie op het internet te bewaken. Reageer direct op berichten over uw bedrijf zodra deze worden gepubliceerd!

Social Widgets

Ontdek hoe social media bijdraagt met behulp van deze mooi vormgegeven widgets.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen