Hoe werkt de SEOreview Toxic Links Tool?

Het verkrijgen van verwijzingen om uw backlinkprofiel op te bouwen is natuurlijk ontzettend belangrijk, maar soms doet een verwijzing meer kwaad dan goed. Met de SEOreview Toxic Links Tool kunt u bekijken welke links in potentie gevaarlijk kunnen zijn.

Schadelijke links opsporen

Scan uw site met de SEOreview Backlink Checker en ga naar het ‘Toxic Links’-rapport. Hier vindt u alle links die u wellicht zou willen verwijderen met behulp van de Disavow tool van Google.

Rapporteer verwijzingen aan Google

Wanneer er nog steeds links zijn die u maar niet verwijderd krijgt, dan kunt u deze selecteren. Wanneer u vervolgens klikt op ‘Rapporteer aan Google’, wordt u naar het disavowing proces geleid. Hier kunt u links aanmelden bij Google om deze te laten verwijderen en blokkeren.

Beoordeel uw Toxic Links

De SEOreview Toxic Links Tool maakt gebruik van Ahrefs data, ondersteunt door een speciale formule die schadelijke links kan opsporen. Bekijk de details en kom meer te weten over de reden dat een bepaalde link wordt aangeduid als potentieel gevaarlijk. U kunt hier ook een export van maken. U kunt vervolgens contact opnemen met de verwijzende sites met de vraag of ze de vermelding willen verwijderen.

Houd uw backlinkprofiel schoon

Het doel van het Toxic Links-rapport is het opschonen van uw backlinkprofiel. U kunt de SEOreview Backlink Checker inplannen, zodat u automatisch een rapportage van de kwaliteit van uw backlinkprofiel ontvangt. Zo kunt u ervoor zorgen dat u altijd zo goed mogelijk bestand bent tegen toekomstige updates in het Google algoritme.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen