Ontdek de krachtige SEOreview Web Analytics Reporting tools

Web Analytics zijn ontzettend belangrijk voor iedere website en webshop. Deze data geven inzicht in onder andere het verkeer op uw website. Met de Web Analytics Reporting feature ziet u alle belangrijke data op één plek.

Combineer Google Analytics met SEOreview data

SEOreview maakt het mogelijk om al uw analytische data in te zien op één plek waaronder de Google Analytics rapporten, Keyword Rankings rapporten, SEO analyses, backlink statistieken, SEO statistieken van de concurrentie en veel meer. Het enige wat u hoeft te doen is het koppelen van uw Google Analytics account met uw SEOreview account.

Traffic statistieken van concurrentie met Compete & Alexa

Het is uiteraard niet mogelijk om in de Google Analytics accounts van uw concurrentie te kijken. Het is echter wel mogelijk om te kijken naar trends in het verkeer. SEOreview verzamelt data van Compete en Alexa zodat u uw eigen performance kunt vergelijken met maximaal zes concurrerende domeinen!

Eenvoudig Google Analytics management

Beheert u meerdere Google Analytics accounts? Dan is het vaak een hele klus om alle inloggegevens te onthouden. Met SEOreview wordt dit verleden tijd. Wanneer u de koppeling tussen SEOreview en Google Analytics maakt, krijgt u toegang tot alle accounts die daaronder hangen.

 

Professionele pdf-rapporten

Maak indruk met gepersonaliseerde pdf-rapporten. Maak gebruik van uw eigen logo en huisstijl voor professionele pdf-rapporten welke u bovendien gepland kunt versturen.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen