Interne optimalisatie met Internal Links Optimization

Hoe staat het ervoor met de sitestructuur? De sitestructuur is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Met de Internal Links Optimization Tool kun je de sitestructuur beoordelen. Wat kan er nog worden verbeterd?

Sitestructuur analyse

Analyseer de interne structuur van uw website of webshop om te kijken of u het maximale uit de Google Hummingbird update haalt.

 

Link Juice analyse

Met deze tool kunt u onderzoeken hoeveel ‘Link Juice’ (ofwel ‘waarde’) uw pagina’s ontvangen en doorgeven en hoe u deze Link Juice flow kunt optimaliseren.

 

Landingspagina analyse

Analyseer uw landingspagina’s en kom te weten hoeveel autoriteit deze pagina’s eigenlijk hebben in de ogen van de zoekmachines.

 

Linkbuilding Checklist

Deze tool helpt u met de meest belangrijke en moeilijke fase van het promoten van uw site in zoekmachines, namelijk het opbouwen van een backlinkprofiel van hoge kwaliteit. Hier leert u alles over linkbuilding, het inzetten van social media en het promoten van content dat linkwaardig is.

Analyse link teksten

Onderzoek hoe zoekmachines uw site lezen en begrijpen. De Internal Links Optimization Tool analyseert de link teksten voor zowel inkomende als uitgaande links.

 

Lijst met geblokkeerde pagina’s

Link juice is belangrijk, dus zorg ervoor dat deze waarde niet wordt verspild! Ontdek direct welke pagina’s op uw site worden geblokkeerd.

 

Link opportunities

Verbeter de autoriteit van uw landingspagina’s om uw posities in de organische zoekresultaten te verbeteren. Met de Link Opportunities-feature kunt u ontdekken welke externe domeinen en pagina’s interessant zijn en welke genoeg Link Juice doorgeven.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen