Wat kunt u met de SEOreview Content Submission Tool?

Heeft u waardevolle content? Dan wilt u natuurlijk dat deze wel gevonden wordt. Met de SEOreview Content Submission Tool kunt u uw content aanmelden bij meer dan 90 zoekmachines en directories van topkwaliteit.

Aanmelden bij zoekmachines en directories

Voeg uw site URL’s toe aan meer dan 90 topkwaliteit zoekmachines en directories. Maak gebruik van de mogelijkheid om content aan te melden bij domeinen die aanmeldingen automatisch accepteren.

Website voor blog promotie

Schrijft u regelmatig artikelen? Houdt u een blog bij? Dan zou het leuk zijn wanneer deze content ook wordt gevonden en gelezen. Met deze feature kunt u uw blog aanmelden bij populaire zoekmachines voor blogs, directories en RSS feeds. Neem deel aan blog communities om meer bekendheid op te bouwen, verkeer te genereren en relevante backlinks te verdienen.

Samenvatting van het aanmeldingsproces

Vergelijk uw aantal backlinks, de diversiteit van de verwijzende domeinen, het aantal .GOV en .EDU domeinen en het aantal no-follow links met de statistieken van uw concurrentie.

Lokale vermeldingen

Ga aan de slag met lokale vermeldingen met meer dan 50 lokale sites en zakelijke directories, zoals Google Places, Yelp en nog veel meer.

Website voor het delen van media content

Hiermee kunt u uw media content vertonen op meer dan 40 sites, speciaal voor het delen van media content. Denk hierbij aan video content, infographics en blogartikelen.

Professionele PDF rapportages

Brand uw Technical Audit PDF rapportages met uw eigen logo en huisstijl. Deze kunt u ook gepland laten sturen naar klanten of teams binnen uw bedrijf.

Perfect overzicht op uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen