Welk SEOreview pakket heb ik nodig?

SEOreview is een krachtige tool voor iedereen. Welk pakket het meest geschikt is, is afhankelijk van de grootte van het project en uw wensen. Hieronder vindt u een beknopte omschrijving per pakket en onze aanbevelingen. Het verschil in de pakketten en tarieven is met name afhankelijk van de maximale hoeveelheid te tracken zoektermen en het maximale aantal te checken backlinks.

Binnen ieder pakket kunt u gebruik maken van alle tools zoals te vinden onder Functionaliteiten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via support@seoreview.nl of op +31 (0)23 74 36 468 10.

Beschikt u over een relatief kleine website of webshop? Biedt u een beperkt aantal producten of diensten aan? Dan is SEOreview Starter een goed pakket. Het SEOreview Starter pakket geeft u de mogelijkheid om de posities van maximaal 25 zoektermen de checken en te monitoren. Daarnaast kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw backlinkprofiel te scannen met een limiet van 1000 backlinks. Om uw concurrenten goed in de gaten te houden kunt u ook het backlinkprofiel van maximaal 4 concurrenten inzien, wederom met een maximum van 1000 backlinks.

Wij adviseren het SEOreview Starter pakket voor de kleinere onderneming met een select aanbod aan diensten en/of producten.

Wanneer het SEOreview Starter pakket te beperkt is, biedt SEOreview Advanced wellicht wel voldoende mogelijkheden. Met SEOreview Advanced kunt u voor maximaal 250 keywords de posities controleren en monitoren. Ook bij SEOreview Advanced kunt u uw backlinkprofiel inzien met een maximum van 1000 backlinks. Benieuwd naar wat u concurrenten doen? Voor maximaal 4 concurrenten kunt u het backlinkprofiel opvragen, met een maximum van 1000 backlinks per concurrent.

Wij adviseren het SEOreview Advanced pakket aan iedereen met een website of webshop met een middelgroot aanbod aan diensten en/of producten waarvoor SEOreview Starter te beperkt is.

SEOreview Premium is het meest gekozen pakket. U kunt met dit pakket namelijk voor maar liefst 550 keywords de posities controleren en monitoren. Wilt u meer inzicht in uw eigen backlinkprofiel en dat van maximaal 4 concurrenten? Dat kan, met een maximum van 2500 backlinks per domein. Dit is een fikse uitbreiding ten opzichte van het SEOreview Advanced pakket.

Het SEOreview Premium pakket is niet voor niets het meest gekozen pakket. Het is relatief gezien het voordeligste pakket wanneer u kijkt naar de mogelijkheden. Het pakket is met name geschikt voor de grotere websites of webshops waarbij er behoefte is aan het monitoren van een groter aantal zoektermen en landingspagina’s.

Bent u eigenaar van een grotere webshop? Dan kan het een hele uitdaging zijn om iedere afzonderlijke pagina goed te optimaliseren. Speciaal voor deze webshops is er het SEOreview E-commerce pakket. Hiermee heeft u de mogelijkheid om voor maar liefst 1000 zoektermen de posities te checken, ruim voldoende voor de meeste webshops. Naast dat u uw eigen backlinkprofiel kunt inzien (met een maximum van 2500 backlinks), kunt u ook uw concurrentie in de gaten houden. Dit geldt voor een maximum van 4 concurrenten en 2500 backlinks.

Heeft u behoefte aan uitgebreidere mogelijkheden voor het optimaliseren van uw webshoppagina’s? Dan is SEOreview E-commerce het ideale pakket!

SEOreview Power is voor de echte power-gebruikers. Het pakket geeft veel vrijheid en is daarom met name geschikt voor agencies of voor u als eigenaar van meerdere domeinen (maximaal vijf). U heeft met SEOreview Power de mogelijkheid om per domein de posities voor maximaal 550 keywords te checken en te monitoren. Daarnaast kunt u per eigen domein het backlinkprofiel, met een maximum van 2500 backlinks monitoren. Wilt u ook weten hoe het backlinkprofiel van uw concurrentie (maximaal 4 per eigen domein) er uit ziet? Tot een maximum van 1000 backlinks maakt SEOreview Power dit inzichtelijk.

Met het SEOreview Power pakket heeft u bovendien de mogelijkheid om de SEOreview rapportages te customizen naar de huisstijl van uw organisatie.

Abonnementsvoorwaarden SEOreview

Wilt u aan de slag gaan met SEOreview? Via de website van SEOreview selecteert u eenvoudig een pakket. Hier leest u meer over de SEOreview abonnementsvoorwaarden.

Betalen

Wanneer u een SEOreview pakket heeft geselecteerd, vult u in de volgende stap uw gegevens in. Met de gegevens maken wij uw account klaar. Elke maand ontvangt u van ons een factuur met de te betalen kosten voor het gekozen abonnement.

Opzeggen

Opzeggen kan per email naar support@seoreview.nl. Wilt u meer weten over de abonnementsvoorwaarden? Neem dan gerust contact op via support@seoreview.nl of op +31 (0)23 74 36 468.