Gaat u, eventueel samen met uw team, aan de slag met de optimalisatie van uw website of webshop? Dan is SEOreview absoluut onmisbaar! SEOreview is een complete all-in-one online tool die u gegarandeerd zal helpen bij uw SEO-traject. SEOreview geeft inzicht in eventuele SEO-problemen evenals interessante mogelijkheden. Door deze inzichten met beide handen aan te grijpen kunt u uw site volledig optimaliseren voor een betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten!

 

De 4 categorieën binnen SEOreview

Wanneer u een project aanmaakt binnen SEOreview zult u zien dat de tools over 4 categorieën zijn verdeeld, namelijk:

  • Site Controle
  • Link Building
  • Sociale Waarden
  • Marketing Analytics

Deze categorieën bevatten samen alle beschikbare tools om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Onder de Site Controle vindt u bijvoorbeeld uitgebreide SEO-analysemogelijkheden. Bij Link Building vindt u alles wat u nodig heeft om uw backlinkprofiel te analyseren en te verbeteren. Binnen de categorie Sociale Waarden kunt u inzichten vinden met betrekking tot uw social media accounts. De categorie Marketing Analytics biedt mogelijkheden om uw voortgang te monitoren, zoals een koppeling met Analytics en de positie controle tool.

Geautomatiseerde SEOreview rapportages

De verschillende SEOreview tools kunnen rapporten genereren. Deze rapporten kunt u tevens volgens planning laten uitvoeren, waarna u automatisch de rapportage in uw mailbox ontvangt. Dit kunt u – afhankelijk van desbetreffende feature – dagelijks, wekelijks, maandelijks of per kwartaal genereren en verzenden.Maakt u samen met een team gebruik van SEOreview? Dan kunt u ook relevante rapportages delen met uw collega’s. Op deze manier zijn de betrokken werknemers op de hoogte van de meeste relevante en up-to-date informatie.Om uw rapportages uw eigen corporate identity mee te kunnen geven, heeft u de mogelijkheid om binnen bepaalde SEOreview pakketten de rapportages op te maken aan de hand van uw eigen kleuren. Daarnaast kun u ook uw eigen bedrijfslogo toevoegen. Zo verstuurt u professionele rapportages naar uw collega’s, teams binnen uw bedrijf of klanten.Wilt u een voorbeeld van een PDF rapport zien? Bekijk de sample hier:
Download sample PDF rapport

Ruim 15 tools op één plek

Wellicht bent u al eens op zoek gegaan naar een goede SEO-tool en heeft u inmiddels een willekeur aan tools verzameld. Dat werkt natuurlijk niet efficiënt. Al uw huidige tools zijn overbodig met SEO-review. Met een verzameling van ruim 15 verschillende tools heeft u alles wat u nodig heeft onder één inlog!

Waarom SEOreview?

Naast het feit dat SEOreview alle mogelijkheden onder één dak biedt, zit de kracht van SEOreview ook in de combinatie van verschillende soorten statistieken. Door meer informatie te tonen met betrekking tot sociale statistieken, technische SEO aspecten, linkbuilding en analytics kunt u gemakkelijker verbanden leggen tussen deze gegevens.Daarnaast biedt SEOreview ook interessante mogelijkheden om concurrenten in de gaten te houden.Of u nu een webmaster bent, een marketing agency of een eigenaar van een webshop – SEOreview is voor iedereen! De vele verschillende features zorgen ervoor dat SEOreview aan alle mogelijke wensen van iedere consument voldoet.

Wat kunt u met SEOreview?

U kunt op ieder moment starten met SEOreview. Of uw site al jaren bestaat of net in de lucht is, met SEOreview kunt u een groot deel van het SEO-traject verkorten. De tijd die u kwijt bent aan het onderzoeken van mogelijkheden en het detecteren van issues wordt tot een minimum teruggebracht. Daarnaast kunnen sommige SEO-routines worden geautomatiseerd.

SEOreview betaalmogelijkheden

U ontvangt van ons maandelijks een factuur met de te betalen kosten voor het afgenomen abonnement.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen