SEOreview Concurrentie Statistieken

Wanneer u veel tijd steekt in het optimaliseren van uw website of webshop, dan wilt u natuurlijk graag meten wat dit oplevert. Het is nog leuker indien u deze data kunt vergelijken met de concurrentie, zodat u een goed beeld krijgt van uw prestaties ten opzichte van concurrerende domeinen.

Roadmap voor concurrentieanalyse

Gebruik de Concurrentieanalyse Checklist om meer te weten te komen over welke statistieken belangrijk zijn en welke statistieken u dan ook het best kunt analyseren. Analyseer deze gegevens op een reguliere basis, zodat u uw site kunt verbeteren.

 

Check rankings van twintig concurrenten

Ontvang een volledig rapport met de posities van wel twintig concurrenten. Zo kunt u heel gemakkelijk uw online vindbaarheid vergelijken met de vindbaarheid van uw concurrentie.

 

Backlinkprofielen van de concurrentie

Wilt u meer te weten komen over het backlinkprofiel van uw concurrenten? Wat is de kwaliteit van dit profiel? Met de SEOreview Concurrentie Statistieken is het mogelijk om de kwaliteit van het backlinkprofiel van uw concurrenten in te zien en deze te vergelijken met uw eigen profiel.

 

Traffic Rank geschiedenis

Wilt u weten welke resultaten uw efforts opleveren? Met de ‘Alexa Global Traffic Rank History’ in SEOreview kunt u zien hoe de traffic rank zich heeft ontwikkeld over de afgelopen twaalf maanden voor zowel u als uw concurrentie.

Widgets voor overzichtelijke weergave

Maak gebruik van vijf informatieve widgets om de prestaties van uw site te evalueren en om gemakkelijk te kunnen zien hoe uw site presteert ten opzichte van de concurrentie.

 

Rankings in meer dan 370 globale en lokale zoekmachines

Check simpel en snel hoe de competitie het doet in de organische zoekresultaten in meer dan 370 zoekmachines.

 

Inzicht in unieke bezoekers

Krijg inzicht in het aantal unieke bezoekers dat uw concurrentie ontvangt.

 

Social Stats van uw concurrentie

Vergelijk het aantal vermeldingen van uw website op social media met het aantal vermeldingen van uw concurrentie.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen