Maximaal scoren met onze krachtige SEO Analyse Tools

De SEOreview SEO Analyse Tool is een volledige SEO scanner die u alles kan vertellen over de SEO vriendelijkheid van uw site. In hoeverre is de site momenteel geoptimaliseerd voor zoekmachines en waar liggen er nog mogelijkheden? Wat kan er worden verbeterd? Vanaf nu heeft SEO voor u geen geheimen meer!

Sitestructuur check

Laat uw site analyseren om er zeker van te zijn dat de sitestructuur zoekmachinevriendelijk is, dat de URL’s geen ongeldige en/of vreemde tekens bevatten, dat de robots.txt file en de xml-sitemap in orde zijn en nog veel meer.

Landingspagina optimalisatierapport

Hoe goed heeft u uw landingspagina’s geoptimaliseerd voor bepaalde zoektermen en zoekopdrachten? Denk hierbij aan het gebruik van de zoekterm(en) in de URL, paginatitel, body, alt-tags en meer. Zorg ervoor dat u focust op de juiste zoektermen waaronder ook synoniemen en longtail zoektermen. Dit is met name belangrijk met het oog op de meest recente Google Hummingbird update.

 

Integratie met de SEOreview Zoekwoordsuggestie Tool.

De SEOreview Site Auditor haalt de zoekwoorden direct uit de SEOreview Zoekwoordsuggestie Tool, zodat u zoektermen die u eerder gevonden en geanalyseerd heeft direct aan een landingspagina kunt toewijzen.

DIY SEO Checklists

Gebruik de SEO roadmap welke u stap voor stap op weg helpt om uw website te verbeteren en te onderhouden.

Algemene SEO analyse

Start een algemene zoekmachine optimalisatie check om meer te weten te komen over eventuele issues met betrekking tot duplicate content, veelvuldig gebruik van H1 headers en nog veel meer.

Optimaliseren voor mobiel

Zijn er zaken die uw organische posities in de mobiele zoekmachines beïnvloeden? Ontvang direct aanbevelingen hoe u eventuele problemen kunt verhelpen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw pagina’s klaar zijn voor mobiele apparatuur.

 

Simpele optimalisatie tips

Heeft SEOreview tijdens het analyseren SEO issues op uw site gevonden? Houd uw muisaanwijzer bij het vraagteken naast het probleem en u ontvangt tips en instructies over hoe u het probleem zou kunnen verhelpen.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google

Aanvragen