Altijd een stap voor op de concurrentie met Backlink spy!

Met de SEOreview Backlink Spy komt u meer te weten over de backlinkprofielen van uw concurrentie, zodat u op basis hiervan precies weet welke verwijzingen interessant zijn.

Volg de linkbuilding activiteiten van vier concurrenten

Voeg maximaal vier concurrenten toe aan de SEOreview Backlink Spy zodat u gemakkelijk kunt zien waar uw concurrentie verwijzingen vandaan haalt.

Backlink mogelijkheden ontdekken

Onderzoek welke content van uw concurrentie de meeste backlinks genereert. Gebruikt uw concurrentie reviews, infographics, how-to artikelen of andere interessante content? Overweeg dan om deze content ook te creëren en in te zetten voor meer natuurlijke backlinks.

 

Geautomatiseerde link checks

Plan de Backlink Spy rapporteren in zodat u elke week, elke maand of elk kwartaal automatisch een up-to-date overzicht ontvangt.

Analyseer backlinks

Evalueer de kwaliteit van de backlinks naar de sites van uw concurrentie. Start uw linkbuilding strategie met het verkrijgen van verwijzingen vanaf de meest waardevolle pagina’s welke naar een of meerdere concurrenten verwijzen. Deze zullen de meeste waarde doorgeven en de positie van uw site in zoekmachines verhogen.

Verbeter uw ranking met citaten

Citaten zijn ‘links zonder links’ die uw pagina’s hoger kunnen laten scoren in de zoekresultaten. Neem contact op met de webmasters van websites die uw concurrenten benoemen. De kans bestaat dat uw website hier ook kan worden geplaatst.

Link Building Checklist

Deze tool helpt met de meest belangrijke en moeilijke fase van het promoten van uw site in zoekmachines, namelijk het opbouwen van een backlinkprofiel van hoge kwaliteit. Hier leert u alles over linkbuilding, het inzetten van social media en het promoten van content dat linkwaardig is.

Perfect overzicht van uw SEO activiteiten!

Meld u direct aan voor SEOreview. Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google!

Aanvragen